AD Media Podcast

AD Media Podcast

AD

TV-columniste Angela de Jong en verslaggevers Dennis Jansen en Mark den Blanken bespreken wekelijks zaken in de mediawereld. De presentatie is in handen van Manuel Venderbos.

Categories: TV & Film

Listen to the last episode:

Het vaste mediapanel is met verslaggever Gudo Tienhooven als opvolger van Mark den Blanken weer op volle sterkte en gaat er dan ook stevig in over de bezuinigingen bij de NPO. Er kan volgens het panel prima een net af. 

Verder breekt Angela de Jong een lans voor politiek verslaggever Merel Ek die 'laf uitgekafferd' werd door de heren van Vandaag Inside toen ze zelf afwezig was. ‘Je mag bij Vandaag Inside alles zeggen, behalve tegen Johan Derksen!’

Ook aandacht voor het stoppen van Paul de Leeuw bij het prachtige programma Niet Klein te Krijgen en voor de nieuwe middagtalkshow Dit is Nederland, die gek genoeg geprogrammeerd wordt recht tegenover een andere middagtalkshow (Tijd voor Max).

En ook passeren de revue: Gijs Staverman (weg bij NPO radio 2), Thomas van Groningen (inval-presentator bij Op1), Helene Hendriks (gunfactor droogt op) en Jeroen Pauw (gaat tóch door op de late avond vanaf september). In Angela's Etalage staan deze week maar liefst 2 programma's. Dit omdat er volgende week geen AD Media podcast is. 

Luisteren dus! Naar de wekelijkse AD Media Podcast, waarin TV-columniste Angela de Jong, mediaverslaggevers Dennis Jansen en Gudo Tienhooven alle hoofd-, rand-, en bijzaken bespreken op het gebied van radio en televisie. De presentatie is in handen van Manuel Venderbos.

PS: Dinsdag 30 april is er weer een nieuwe AD Mediapodcast!

Support the show: https://krant.nl

See omnystudio.com/listener for privacy information.

Previous episodes

 • 187 - S9E15: ‘Je mag bij Vandaag Inside alles zeggen, behalve tegen Johan Derksen!’ 
  Tue, 16 Apr 2024
 • 186 - S9E14: 'Angela de Jong: 'Sorry jongens, ik heb keihard tegen jullie gelogen!’ 
  Tue, 09 Apr 2024
 • 185 - S9E13: 'WNL-baas Bert Huisjes wordt nu ook beschuldigd van seksueel grensoverschrijdend gedrag en niet door de minste' 
  Tue, 02 Apr 2024
 • 184 - S9E12: 'Hélène Hendriks moet met haar vuist op tafel slaan voor een fatsoenlijk programma!' 
  Tue, 26 Mar 2024
 • 183 - S9E11: ‘Als de experts van Married At First Sight ballen hebben, dan stappen ze op!’ 
  Tue, 19 Mar 2024
Show more episodes

More canadian tv & film podcasts

More international tv & film podcasts

Choose the genre of podcast